tag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post1765728183531573395..comments2024-03-20T21:47:57.594+01:00Comments on DE GULLE AARDE: Chinees zoutDe Gulle Aardehttp://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-58715939143714043622013-04-13T14:12:30.516+02:002013-04-13T14:12:30.516+02:00wat een geweldige tips lees ik hier toch iedere ke...wat een geweldige tips lees ik hier toch iedere keer.<br />groetjes uit brabant.yvonnenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-77487692100677409332013-02-14T09:06:35.646+01:002013-02-14T09:06:35.646+01:00Hé, dat is ook een leuk idee!Hé, dat is ook een leuk idee!De Gulle Aardehttps://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-54280295069385745212013-02-14T08:07:44.524+01:002013-02-14T08:07:44.524+01:00Ik maak ook wel 'ns "gepeperd zout"....Ik maak ook wel 'ns "gepeperd zout". Gewoon verse pepers samen met 'n pond zout in de blender doen en laten malen totdat de peper helemaal fijn is. Uitspreiden op 'n dienblad en laten drogen. Tussendoor af en toe even losroeren. Als het droog is, weer eventjes malen in de blender, aangezien je toch brokken hebt. Daarna eindeloos te bewaren. Wél oppassen dat je niet met je "snuffert" boven de blender gaat hangen als je hem los maakt. Tenzij je verkouden bent, want je ogen beginnen direct te tranen van de hele sterke peperdamp.cieltjehttps://www.blogger.com/profile/16464626800507751463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-73047588595513458852013-02-14T05:00:09.814+01:002013-02-14T05:00:09.814+01:00That sounds great. I bet it is a tad spicy.That sounds great. I bet it is a tad spicy.Bonnie Khttps://www.blogger.com/profile/10052974547161586063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-54702500056960759952013-02-13T15:10:22.863+01:002013-02-13T15:10:22.863+01:00Ik heb het idee dat het wat scherper/anders van sm...Ik heb het idee dat het wat scherper/anders van smaak is. Ongeroosterde peper kan waarschijnlijk ook wel (maar dan heb je peperzout en geen Chinees zout ;-)De Gulle Aardehttps://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-56549232409873946982013-02-13T13:49:17.367+01:002013-02-13T13:49:17.367+01:00Wat is het verschil tussen gewoon gemalen peper ve...Wat is het verschil tussen gewoon gemalen peper vermengd met zeezout? Geeft het roosteren een apart aroma aan de peper?Balsemienhttps://www.blogger.com/profile/06891918147479900888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-6599947750680675692013-02-13T09:46:12.769+01:002013-02-13T09:46:12.769+01:00Ga ik ook eens proberen. Dank voor het recept.Ga ik ook eens proberen. Dank voor het recept.De Zandeikhttps://www.blogger.com/profile/07647245299884975637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-62772861363937422642013-02-13T08:39:09.209+01:002013-02-13T08:39:09.209+01:00Wij hebben hier ook al wel eens zo'n kruidenme...Wij hebben hier ook al wel eens zo'n kruidenmengeling gemaakt, easy hé. Maar goed dat je me er nog eens aan doet denken!natuurlijk-rijkhttp://natuurlijk-rijk.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-21559708072778549112013-02-13T08:10:45.416+01:002013-02-13T08:10:45.416+01:00Hanneke, wat heb je toch altijd goede tips... Ga d...Hanneke, wat heb je toch altijd goede tips... Ga dit zeker 'ns proberen. Fijne dag.<br /><br />groetjes,<br />Anitaaniet67.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/08368945399758651506noreply@blogger.com