tag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post4083842734751981908..comments2024-03-20T21:47:57.594+01:00Comments on DE GULLE AARDE: peterselie drogenDe Gulle Aardehttp://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-23360136643928502412015-12-04T18:59:51.934+01:002015-12-04T18:59:51.934+01:00Als ik de oven sluit dan werkt hij niet,met dichte...Als ik de oven sluit dan werkt hij niet,met dichte oven duurt het daarom wel langer denk ik. In plaats van touwtjes gebruik ik coctailprikkers van hout wel even in water leggen,anders verbranden zeAnnynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-20895039992124927942013-01-09T15:59:55.315+01:002013-01-09T15:59:55.315+01:00Goede tip, met dat rooster (Y)Goede tip, met dat rooster (Y)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-75574017160418059372012-08-23T15:16:22.817+02:002012-08-23T15:16:22.817+02:00In de Magnetron tussen een stuk keukenrol,,gaat no...In de Magnetron tussen een stuk keukenrol,,gaat nog sneller <br />gr JacquelineJacquelinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-82208938375173552312012-03-19T20:09:09.740+01:002012-03-19T20:09:09.740+01:00Per "toeval"hier terecht gekomen, je sit...Per "toeval"hier terecht gekomen, je site staat al tussen mijn favorieten!<br />Ik zal regelmatig komen neuzen en gebruik maken van je tips!!<br />Hartelijk dank!<br /><br />Gr KatiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-13851091873546493452011-07-23T20:13:01.963+02:002011-07-23T20:13:01.963+02:00@ Mariska: voor zover ik weet is de gedroogde bies...@ Mariska: voor zover ik weet is de gedroogde bieslook uit de winkel gevriesdroogd, heb ook nog nooit iemand gesproken die zelf bieslook ging drogen, maar misschien is er een mede-lezer met meer ervaring?De Gulle Aardehttps://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-24183457600849328992011-07-23T19:40:03.226+02:002011-07-23T19:40:03.226+02:00Weer een idee ,nu nog volgend jaar peterselie plan...Weer een idee ,nu nog volgend jaar peterselie planten kan dit ook met bieslook enxv .<br /><br />groetjes MariskaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-13581463503239999022011-07-23T15:08:34.330+02:002011-07-23T15:08:34.330+02:00Deze ga ik onthouden voor volgend jaar, ik zou noo...Deze ga ik onthouden voor volgend jaar, ik zou nooit op het idee gekomen zijn hem te drogen in de oven.<br /><br />Bedankt Hanneke voor de goede tip<br />Lieve groetjes, RitaRita Mhttps://www.blogger.com/profile/05523858069296030216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-46846957744139888842011-07-23T14:40:37.816+02:002011-07-23T14:40:37.816+02:00Goh Hanneke, heb net je blog ontdekt en wat kan ik...Goh Hanneke, heb net je blog ontdekt en wat kan ik veel van je leren zeg.<br />Het is allemaal zo simpel en ik hou van simpel!!<br />Dus ik zal hier nog vaak langs komen!!!<br />groetjesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-792183048589508732011-07-23T10:38:58.611+02:002011-07-23T10:38:58.611+02:00He, handig! Had het geplukt opgehangen maar het we...He, handig! Had het geplukt opgehangen maar het werd geel en slap... Goeie leer voor de volgende keer dan ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-1635868686409055232011-07-23T10:28:36.365+02:002011-07-23T10:28:36.365+02:00@Monique: het maakt inderdaad niet uit of je de pl...@Monique: het maakt inderdaad niet uit of je de platte of krul peterselie gebruikt. De ovendeur laat ik wel altijd open staan ,maar als het meeste vocht verdampt is zou je hem denk ik ook dicht kunnen doen. Eventueel dan de temperatuur ook wat naar beneden. Heb daar geen ervaring mee maar je kan het zeker proberen.De Gulle Aardehttps://www.blogger.com/profile/17408316457760545506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-42212447881065904952011-07-23T09:21:55.802+02:002011-07-23T09:21:55.802+02:00Ik heb zowel de platte als de krul in de moestuin ...Ik heb zowel de platte als de krul in de moestuin staan. Beiden al aardig groot geworden. Dit is een mooie manier om ze ook in de wintermaanden te kunnen gebruiken.<br /><br />Laat je de hele tijd van verwarmen de oven open staan? En het maakt zeker niet uit of het krul of platte is. Toch?<br /><br />Dank je wel voor de tip!Moniquehttps://www.blogger.com/profile/10828404522476914827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-408013301832720414.post-80349570533389302192011-07-23T09:09:52.585+02:002011-07-23T09:09:52.585+02:00Peterselie gebruik ik heel veel, meestal de platte...Peterselie gebruik ik heel veel, meestal de platte soort, liefst zo van de plant. Maar omdat platte peterselie moeilijk te krijgen is gaat de gekrulde versie er hier door als water. Het neemt ook knoflookgeur weg als je na de maaltijd op een takje kauwt.Anonymousnoreply@blogger.com