21-10-2013

griezel sapHalloweenfeestjes worden steeds populairder, soms zelfs in combinatie met een heus griezeldiner. De kans dat je tussen je eten een afgerukte vinger tegen komt is dan dus heel groot. Ware kunststukjes komen er soms uit de keuken, haast niet van echt te onderscheiden. Ik zal niet in gruwelijke details treden, je hebt dergelijke afbeeldingen vast al wel eens gezien. Knap, maar eerlijk gezegd bederft het wel mijn eetlust!

Wil je ook een beetje "aan halloween doen" maar niet veel geld en tijd eraan besteden, dan kun je appelsap (of een andere drank) serveren in een schaal waarin twee appelhoofden drijven ;-)
Je maakt ze heel simpel door de appel te schillen, hier en daar wat weg te snijden (en dit gelijk op te eten).Voor de ogen kun je kruidnagels gebruiken.
Als je ze een dag laat liggen worden ze ook nog eens lekker vies bruin.Eng hè? Brrrrr.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er inderdaad eng uit brrrrr ;-)
  Dat al die 'Amerikaanse' feesten hier ook gevierd gaan worden, tja wat zal ik ervan zeggen... heb nog een pompoen staan... ook maar eens uitsteken dan? Maar 1 pompoenhoofdje staat dan ook weer zielig, laat ik 'm dan maar gewoon in de pan hakken!
  Fijne week.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
01 09 10 11 12
Blogging tips