Een kruidige chocolademelk dronken we vanmiddag. Om op te warmen na een mooie wandeling.
Kook 5 dl melk met 4 kruidnagels en de schil van één derde sinaasappel, zonder het wit. Laat dit op zacht vuur zo'n 15 minuten trekken.
Vermeng 4 theelepels cacao met 4 eetlepels chocopasta en 4 eetlepels gembersiroop. Giet door een zeef de melk hierbij en roer goed. Een flinke toef slagroom maakt het extra feestelijk.
Vanmorgen, in een korte tijd van dit...............
...............naar dit.
Heerlijk!!!!!
Een gezellig weekend met elkaar.
mmmmmmmmm heerlijk! kan ik seffens ook gaan doen want momenteel is hier ook terug sneeuw aan het vallen! Ik heb net de vogelvoederbak bijgevuld en nu is het wachten tot Payal van school thuis komt en dan ... lekker cocoonen!
BeantwoordenVerwijderenYour hot chocolate looks amazing! I love to make hot cocoa, but I've never thought of adding some orange zest. I will try that next time!
BeantwoordenVerwijderenPrachtige foto's, ik denk dat ik die eerste nog het mooiste vind.
BeantwoordenVerwijderenKlinkt heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenMooi he, die sneeuw! Bij ons vanmorgen nog een restje van maandag, en inmiddels weer verse aanwas! Tijd voor nog heel veel warme chocomelk!
Die chocolademelk hebben we nu hard en hard nodig!
BeantwoordenVerwijderenDie choco melk ziet er lekker uit ,gaan we ook proberen.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes knutselpret
Die chocolademelk klinkt verrukkelijk!
BeantwoordenVerwijderenIk vraag me af hoe die wel smaakt, ziet er in elk geval heel lekker uit.
BeantwoordenVerwijderensuper lekker, ik heb 't geprobeerd en sindsdien is het hier in huis een favoriet!
BeantwoordenVerwijderenLotte
waarom doe je er chocopasta in? dat is eigenlijk zo'n ongezonde troep :(
BeantwoordenVerwijderenToen had ik nog geen weet van cacaopoeder ;-)
Verwijderen