van het www |
Je kán je banaan op de klassieke manier opeten.........., handig voor onderweg.
Maar als je thuis bent kan het ook zo:
In plakjes op een bordje leggen, een beetje kaneel (gezond!) erover en een theelepeltje honing (gezond! mits koudgeslingerd).
Lekker!!!!!!!!
mmmm lekkerrrr!
BeantwoordenVerwijderenOf een Elvistosti: pindakaas met banaan:-) Goed voor de sporters....
Mmmm.....lekker!!
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er goed uit! Ik ga dat ook eens proberen. Wist je trouwens dat elke dag wat honing eten bij jou uit de buurt ervoor zorgt dat je minder last van hooikoorts hebt. Dat is nu het nuttige met het aangename combineren.
BeantwoordenVerwijderenMet een vriendelijke groet,
Kees de Boon
deboon.blogspot.nl
Klopt, dat werkt erg goed! Mits je inderdaad honing haalt van bijen die vliegen op bloemen uit je eigen woonomgeving.
VerwijderenHoeveel honing moet je dan per dag eten ? ik heb gehoord van iemand die een halve pot per dag at (die had idd geen last meer van zijn hooikoorts maar dat lijkt me niet echt gezond, een halve pot per dag)
VerwijderenNee, gelukkig hoef je niet zoveel te eten......een flinke eetlepel is genoeg, of kauwen op een stukje raat met honing, dat kan ook.
VerwijderenHier in DK eten ze banaanschijfjes met melk erover :-)
BeantwoordenVerwijderenKlinkt bijzonder. Is het ook lekker? En dan met koude of warme melk?
VerwijderenRecept al even uitgeprobeerd. Eenvoudig, snel en heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenHè, had ik nou toch maar die bananen gekocht vanmorgen :-)
BeantwoordenVerwijderenBananen opwarmen is ook erg lekker :)
BeantwoordenVerwijderenOf lekker prakken op een boterham en dan honing erover..is echt mjammie!
BeantwoordenVerwijderenja.. ik eet dit soms op een heerlijke zonnebloemenpittenboterham.. dan heb ik het idee dat ik een gebakje zit te eten!
BeantwoordenVerwijderenbeetje cacao er over is trouwens ook lekker!
BeantwoordenVerwijderenLeuk al die extra "receptjes".
BeantwoordenVerwijderenBedankt iedereen.
Lekker, hoor!
BeantwoordenVerwijderenWeet je wat ook lekker is met banaan en honing? Kardemom i.p.v. kaneel met natuurlijk wat walnoten en/of rood fruit. Gisteren was dat in mijn geval blauwe bessen (uit de vriezer, geef ik toe!).
BeantwoordenVerwijderenGrappig dat ik dan vandaag jouw blog lees! Eet smakelijk, allemaal! Ciao, Fleur
Lekker! Ik eet zelf altijd graag banaan met hagelslag, maar dat vinden anderen dan weer raar ;-)
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk, banaan.
BeantwoordenVerwijderenVroeger maakte ik een chocoladesaus van melk, cacao, suiker en maizena, lekker dik. Daar doopte ik dunne plakjes banaan helemaal in, dat vond ik zóó lekker. En dan langzaam genieten !!
Dat doe ik nooit meer, maar eet ze wel naturel.